Friday, January 7, 2011

BLOG AKU TERPAPAR DALAM SURAT KHABAR

Harian Metropolitan 7 Januari 2011





Perutusan Melayu 7 Januari 2011

Berita Hairan 7 Januari 2011

Oohh.. Tidak aku sangka, blog aku kini menjadi buruan wartawan-wartawan berita untuk mendapatkan maklumat serta artikel-artikel yang bernas. Terima kasih aku ucapkan kepada semua wartawan yang menyiarkan blog aku di akhbar. Semoga kerjasama yang terjalin ini dapat diteruskan. :)

26 comments:

  1. hahaha pandai ko buat posting hahahah
    bijak.. bijakk...

    ReplyDelete
  2. bagus tu.. masuk paper berita hairan

    ReplyDelete
  3. harian metropolitan tue surat kabar negara mana....hehee

    ReplyDelete
  4. Mohd Shafiq : Biasalah masuk paper.. Perkara biasa.. :p

    ReplyDelete
  5. Ruz : Nak juga? Ambil aplikasi ni kat facebook.. :)

    ReplyDelete
  6. Ieda : Rileks la.. Perkara biasa je.. :p

    ReplyDelete
  7. tarabassing : Aku pon hairan macam mana leh masuk paper berita hairan.. :

    ReplyDelete
  8. azuan : Metropolitan tu bersebelahan dengan negara metropulus..

    ReplyDelete
  9. fuyooo.. hebat!!! blogger terhebat 2011!!!

    ReplyDelete
  10. HAHAHA, application dekat facebook ja pungg

    ReplyDelete
  11. Gaban : Haha.. memang saja bikin panas.. sekarng kan musim hujan.. Sejuk tu..

    ReplyDelete
  12. Yiedpozi : aiseyman, kau rasa tertipu ke? Gurau je la.. Jangan marah erk.. Nanti kena jual.. :)

    ReplyDelete
  13. haha..tertipu tipah...terkejut...masuk surat khbr bila,tak sempat nak bli..haha..cool~

    ReplyDelete
  14. airaniez : Rugi ko tak beli surat khabar tu.. :)

    ReplyDelete
  15. berita Hairan? hehehe mai 1 berita hairan nak baca. kekeke

    ReplyDelete
  16. amry : la.. Tak pernah baca ke berita ni.. Ada banyak di pasaran gelap.. Hahaha.

    ReplyDelete
  17. fairusmamat; ha3....paper bahasa Jerman ada tak? ....*gurau je*....

    ReplyDelete
  18. azzey : Bahasa Jerman akan diterbitkan kemudian..

    ReplyDelete
  19. mati2 aku ingat betul blog ko masuk paper..aritu ko ckp blog aku masuk buletin awani tul ker?

    ReplyDelete
  20. ADAMZ : BETUL LA BANG.. TU HARI BLOG ABG MASUK BULETIN AWANI.. FAMOUS LE JAB..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...