Tuesday, December 28, 2010

SENGAL ZONE : MEGA PROJECT 2011

Sesiapa nak gambarnya jadi mega projek 2011 oleh Sengal Zone bolehlah klik kat banner di atas. Dengan terpaparnya wajah aku yang tak seberapa dalam post ni, maka secara rasminya aku mengatakan bahawa aku nak join projek ni.. Harap si Sengal terima permohonan ini.. :)

fuh kanan, fuh kiri, harap gambar ni dak sengal pilih...





Jawapan :

Saya nak tersenarai kerana blog saya tak popular lagi, kalau saya join ini projek mungkin dapatlah juga saya popularkan blog saya. Lagi satu, saya nak kawan dengan awak pasal awak kan hendsome (bodek ni). Harap permohonan ini dapat dipertimbangkan. :)

6 comments:

  1. "awak kan hensome" haha....ko mansing apa tu bro? sungai ke apa tu?

    ReplyDelete
  2. Amry : Mana ada hendsem.. Biasa je.. :p

    Azzey : bukan contest.. ni projek bbaaikkk punya.

    Red : Hehe, tak harap sangat pon, saja suka2 join..

    ReplyDelete
  3. Miecyber : Leh jadi menarik je.. Join la.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...