Wednesday, December 29, 2010

MARI BUAT RAMALAN BERAPA GOL MALAYSIA VS INDONESIA

Ambil gambar dari : mY@mm Today

Ini saja nak kongsi-kongsi ramalan masing-masing. Siapa yang teka tepat, takde hadiah kerana ini hanya suka-suka sahaja. Rasa-rasa siapa akan menang perlawanan akhir kedua Malaysia lawan Indonesia?





Tekaan aku : Seri

Jaringan : Malaysia 2 Indonesia 2

Korang pulak ramalkan camne?






19 comments:

  1. saya bukan tok bomoh..hahaha..tapi saya mengharapkan malaysia menang.. :)

    ReplyDelete
  2. aku rasa........2-1 kot....semestinya Malaysia 2.tapi malam ni aku kena kerja..hampes tul!!

    ReplyDelete
  3. Monica : alah.. Suka2 je.. Takkan tak boleh ramal

    ReplyDelete
  4. Amri : aku pon memang nak tengok Malaysia menang. Tapi nampak macam susah skit, sebab main kat sana.. Lagi2 diorang dah provoke team Malaysia..

    ReplyDelete
  5. Malaysia 1 Indo 0 pada separuh masa pertama disebabkan oleh tendangan penalti, kemudian penonton Indon yg berintelektual bangang dan bermentaliti rendah merusuh masuk padang. Terpaksalah pengadil menamatkan perlawanan dan mengisytiharkan Malaysia sebagai juara baru Piala Suzuki AFF.

    ReplyDelete
  6. Pai : Wah.. Dahsyat betul ramalan ko..

    ReplyDelete
  7. selepas pengadil umumkan pemenang, bom buatan sendiri pulak meletup.... hukhuk

    ReplyDelete
  8. ammboi ramalkan malaysia seri 0 - 0 jer.. huhu.. dpt shot on target lebih dpd 3 bijik pun dh cukup kot utk panaskan game. selebihnya bertahan je la. demi kemenangan dan menghapuskan terus EGO indon. kalau kita belasah diorang pun tetap bising jugak.. malaysia main tipu la, mcm2 la.. mcm budak2 kan!

    http://ammboi.blogspot.com/2010/12/piala-aff-suzuki-cup-2010-malaysia.html

    ReplyDelete
  9. ....memadai seri je udah. kalau menang nanti jangan sampai indonesia terluka.

    jengah juga kat wadahpanglima.blogspot.com nanti k

    ReplyDelete
  10. bg Roy : Ko lagi dahsyat.. Siap bom meletup plak..

    Ammboi : Ye betul.. Kita kalah kena sorak.. Menang pon kena sorak..

    Panglima : Alah bro.. Main kias2 pulak.. Tahu la sering ke Indonesia.. Haha.. Macam aku jugakk.. Tapi ko lagi banyak kali. Aku baru 2 kali pegi.. Hahaha

    ReplyDelete
  11. fairusmamat: saya jwb kat sinilah ye ttg soalan nak tag kawan td.....

    Tag kawan maknanya, dlm entry kita tu ; mentioned yg kita tag nama kawan berkenaan dan pegi ke blog kawan tu then tgl kan kat kotak komen entry dia yg kita dah tag dia. mintak dia dtg ke blog kita utk baca entry ttg tag berkenaan....mcm tu je....:)

    ReplyDelete
  12. aku rasa 1 - 0..x tau sepa punya skor.. haha

    ReplyDelete
  13. Mengikut tarantula belaan aku..dye memilih untuk tido di kotak Malaysia..Harimau Malaysia menang 3-1.. ;)

    ReplyDelete
  14. nak teka jugak la..
    Malaysia 1 - Indon 0

    Jom singgah: Dia Kentut Busukk!!

    ReplyDelete
  15. azzey : Terima kasih diatas info diberikan.

    D'LensaHolic : Malaysia la tu.. :)

    riEn : Haha.. Memang 'nang' lah tarantula ko tu..

    Fadheela : Yes.. Malaysia Boleh..

    ReplyDelete
  16. Mohamad : Insyaallah, kalau ko dah cakap Malaysia menang, memang menanglah..

    ReplyDelete
  17. Malaysia 2 - Indonesia 1... kira2 Malaysia menang le tu...

    ReplyDelete
  18. Tak bernama : Ramalan anda rasanya betul kot..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...