Thursday, November 4, 2010

MY SPEECH PRESENTATION

Aku ni bukanlah seorang penceramah. Bukan juga seorang conservator. Tetapi pada bulan November 2010 ni aku kena beri taklimat dalam siri Taklimat Pemuziuman yang dibuat oleh jabatan aku tiap-tiap bulan. Aku pun dengan rasa confidentnya telah memilih tajuk Pengenalan Kepada Pemuliharaan Seramik. Aku bukanlah pro sangat bab ni, tapi adalah sedikit-sedikit belajar melalui pembacaan dan bengkel-bengkel yang telah aku hadiri.

Dekat bawah ni aku sertakan sedikit slide presentation aku sebagai saja-saja mahu tunjuk... :)













8 comments:

  1. wow..ni keje katner? kraftangan mesia ker??

    ReplyDelete
  2. seramik?
    menarik..slid pnoh tak der ker..nak tau..
    hee=)

    ReplyDelete
  3. huhuhu..smpai keja pun still kena guna power point ni..?hadus..kitorg kat sini nak setiap minggu presentation..fenat!! fenat!! slamat berpresent ya!^_^

    ReplyDelete
  4. dah buat ke presentation..harap2 berjaya tarik perhatian pendgr..

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)..pasal melaka blogger xtau la plak..blom seacrh lg..
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

    ReplyDelete
  5. ok ler tu presentation tuh. ooo keja kat mizium ea. interesting :)

    ReplyDelete
  6. good lcuk with ur presentation :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih semua di atas komen diberikan..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...