Thursday, September 16, 2010

STATISTIK PENGUNJUNG


Statistik Minggu Ini

Aku dah lama menwujudkan blog aku, tapi baru sekarang nak aktif semula. Best juga menulis blog ni, boleh berkongsi idea dan pendapat aku dengan orang lain. Kat atas ni aku paparkan statistik pengunjung bog aku pada minggu ni sehingga pukul 1.00 tadi. Tak ramai sangat. Paling tinggipun hanya 14 orang dalam satu masa. Tapi apa-apa pun, aku ucapkan terima kasih di atas kesudian semua yang sudi melayari dan membaca blog aku. Semoga semua dapat faedah darinya (kalau ada lah).

Statistik ni kalau tak jelas, bolehlah klik pada gambar carta tu. Aku harap kawan-kawan lain pun boleh menulis blog, bukan apa, sekadar berkongsi ilmu dan cerita.


Statistik Keseluruhan

Nampaknya jumlah paparan blog aku sudah menghampiri 300 paparan. Terima kasih banyak di atas minat membaca anda semua. Aku akan pastikan blog aku ini akan memaparkan penulisan-penulisan yang berfaedah dan bermanfaat.





No comments:

Post a Comment

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...